Başbakan Erdoğan, 'Zahide nine analarını ağlattı'

Başbakan Erdoğan, 'Zahide nine analarını ağlattı'

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de mitingte konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zahide nineyle ilgili açıklamalarda bulundu

İşte Başbakan Erdoğan'ın o açıklamaları; "Zahide Nine İstanbul'da vandalların önüne çıkıp yeter artık dedi. Bu çok önemli. Analarını ağlattı. Zahide Nine'ye ne dediler. Git sana para verirler dediler. Ama o ne dedi? Ben bu memleketin emeklisiyim, param var benim dedi. O Zahide Nine'nin eli öpülür. Artık Zahide Nine'ler susmuyor, millet susmuyor. Makarnacı, kömürcü diye aşağıladıkları millet bunlara artık boynunu bükmüyor.
Siz okuyamazsınız, baş örtüsü ile okullara gelemezsiniz, siz üretemezsiniz, bizim ürettiklerimizi bizim istediğimiz fiyata tüketeceksiniz, siz sanatkar olmayacaksınız, siz bilimden anlamazsınız, sizden cumhurbaşkanı olmaz dediler. Oldu mu? Sizden muhtar bile olamaz dediler. Oldu mu? Sizin tuzaklarınızın üzerinde bir tuzak var. Onu göremiyorsunuz. O, mutlak kudret sahibinin tuzağıdır.
Vandalların yakıp yıkmasına bakıp buna Türkiye baharı diyenler oldu. Kimse kusura bakmasın Türkiye baharı 3 Kasım 2002'de yaşandı. Ve bu güzel ülkeye artık o kış şartları gelmeyecek. Ama bunların gözü var görmez, kulağı var duymaz, bunların dili var hakkı söylemez. Türkiye 3 Kasıım 2002'de statükoya, imtiyazlılara, hortumculara, cuntacılara en güzel cevabı vermiştir. Millet milli iradeye, hakkına, hukukuna, demokrasiye sahip çıkmıştır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...