Spotify da Snapchat'ten esinlendi

Spotify da Snapchat'ten esinlendi

TEKNOLOJİ Haberleri

Spotify son dönemlerde ülkemizde de oldukça popülerleşen bir müzik dinleme platformu. Apple music ile girdiği rekabetten dolayı uygulamaya sürekli yeni özellikler kazandıran Spotify'ın yeni özelliği Snapchat'in kullandığı sisteme oldukça benziyor.

Snapchat'te bulunan kişiye özel QR kod benzeri bir görsel ile hızlı profil ekleme özelliği Spotify'a da geldi. Spotify Codes olarak adlandırılan bu özellik sayesinde istediğiniz profile, albüme veya herhangi bir şarkıya kameranız aracılığıyla hızlıca erişebiliyorsunuz.

Özellikle arkadaş ortamlarında listelerin paylaşılmasını oldukça kolaylaştıracak olan bu güncellemenin, yeni albümlerin tanıtım görsellerinde de kullanılması bekleniyor. Shift deletenin haberine göre bakalım Spotify Codes, beklendiği gibi Spotify kullanımını daha pratik hale getirebilecek mi?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...