Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung'un yeni telefonu Galaxy C10 sızdırıldı

Samsung'un yeni telefonu Galaxy C10 sızdırıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Mart ayında tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S8 ikilisini kullanıcılar ile buluşturmaya devam eden Samsung, diğer yandan Galaxy C10 gibi yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışıyor.

Samsung'a yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre uzun süredir üzerinde çalışılan Galaxy C10 modeli, Qualcomm'un orta segment için geliştirdiği yeni Snapdragon 660 işlemcisinden güç alacak. Gelin, şimdi Qualcomm'un yeni Snapdragon 660 işlemcisinin ve Galaxy C10 modelinin detaylarına hep birlikte göz atalım.

SAMSUNG GALAXY C10 KULLANICILARA NELER SUNACAK?

Shift deletenin haberine göre Galaxy C10 modeline güç verecek olan Snapdragon 660, 1.9 GHz hızında çalışan dört adet Cortex A53 çekirdeğine ve 2.2 GHz hızında çalışan dört adet Cortex A73 çekirdeğine ev sahipliği yapıyor. 14 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 660, grafik tarafında gerekli olan gücü Adreno 512 GPU'dan alırken, X10 LTE modem, Quick Charge 4.0 desteği ve LPDDR4X RAM'ler ile birlikte geliyor. SM-C9150 model numarasını taşıyacağı ve Samsung'un çift arka kameraya ev sahipliği yapan ilk akıllı telefonu olacağı iddia edilen Galaxy C10, böylece üst seviye bir kamera performansı sunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...