HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Uzatma kralı Fenerbahçe

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Uzatma kralı Fenerbahçe
Fenerbahçe, Derbi, Beşiktaş, Uzatma, Haber

SPOR Haberleri  / Sabah

Maç başına ortalama 3.9 dakika uzatma oynayan sarı-lacivertliler, Avrupa’da Arsenal’den sonra en fazla son dakika golü atan takım

Fenerbahçe; "Ben bitti demeden bitmez" kuralını devreye soktu… Sarı-lacivertliler; Süper Lig'deki son 4 maçından üçünde uzatmalarda bulduğu gollerle sevindi. Galatasaray'ı uzatmaların ilk dakikasında attığı golle 1-0 yenen Kanarya, Çaykur Rizespor'u da uzatmalarda 2-1 mağlup edip, 3 puanın sahibi oldu. Beşiktaş karşısında ise dakikalar 90+4'ü gösterip 'F.Bahçe kaybetti' denildiği anda beraberliği kurtardı. Fenerbahçe bu sezon uzatma dakikalarında tam 7 gol atarak bu alanda zirvenin sahibi oldu.

BİR GOL GERİSİNDE
Avrupa'da ise uzatmalarda 8 gol bulan Arsenal'in ardından ikinci sırada yer alıyor. Kanarya, 30 haftada maç başına ortalama 3,9 dakika uzatma oynadı. Maç başına çalınan uzatma dakikalarında ligde Adanaspor'un arkasından ikinci sırada gelen Fenerbahçe'de bu tablo uzatma tabelası kalkmadan öncesindeki skorlar incelendiğinde ise ilginç bir hal almakta.

ÖNDEYKEN 3 DAKİKA
Dick Advocaat'ın ekibinin 90 dakikanın sonunda önde götürdüğü maçlarda ortalama 3 dakika uzatma oynanırken, berabere veya geride giden maçlarda bu değer 4,58 dakikaya çıkmakta. Takım önde giden maçlarda oynadığı uzatma süresi ile ligin en az uzatma oynayanı olurken, puan kaybı durumunda oynadığı uzatma süresi ise en uzunu.

Uzatma kralı Fenerbahçe

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...