Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gezi provokatörü CHP'li belediyenin işçisi çıktı

/ Kaynak: CHA
Gezi provokatörü CHP'li belediyenin işçisi çıktı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İzmir'de, Taksim Gezi Parkı protestolarına verilen destek sırasında halkı kışkırttıkları iddiasıyla gözaltına alınanlar arasında İZSU çalışanı da bulunuyor.

İzmir'de, Taksim Gezi Parkı protestolarına verilen destek sırasında kamu ve özel binalara zarar verip, molotofkokteylli saldırı düzenleyerek halkı kışkırttıkları iddiasıyla gözaltına alınanlar arasında İZSU çalışanı da bulunuyor. İzmir, Ankara ve Tunceli'deki 15 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, Marksist Komünist Parti (MKP), Türkiye Komünist Partisi-Marksist Leninist (TKP-ML) ve Devrimci Sosyalist İşçi Hareketi (DSİH) üyesi oldukları ileri sürülen İZSU çalışanı C.B.Ç., Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri E.K., İ.U., K.İ., H.P., S.Ö., Ege Üniversitesi öğrencisi D.D., emlakçı E.İ., İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde staj yapan Ç.K. ile İ.K., A.H.A., O.A., V.Y., ve A.I. gözaltına alındı. O.Ö.'nün aranmasına devam edilirken, şüphelilerin evlerinde ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman, bilyeler ve sapanlar ele geçirildi. Zanlıların, İzmir'deki olayların ilk üç gününde polisle girilen çatışmalarda etkin rol aldıkları kaydedildi. 14 şüphelinin sorgularının devam ettiği öğrenilirken adresinde bulunamayan O.Ö isimli şüphelinin ise arandığı bildirildi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...