Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de transfer seberberliği!

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de transfer seberberliği!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe transfere odaklandı. Sarı Lacivertliler iki santrfor transferi planlıyor. İşte transfer rotasında son durum...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazanıyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takıma yapılacak takviyeleri bitirebilmek için yönetimi seferber etti.

Sarı lacivertliler gizlilikle yürüttüğü transfer çalışmalarında iki santrfor üzerinde duruyor. Fernandao'nun sakatlığı sonrası yeni sezon kampına ne şartlarda döneceğinin belirsiz olması, yönetimin planını etkiledi. Sarı Lacivertliler, kiralık olan Moussa Sow için de sezon sonu kulübüyle yeniden görüşecek. Şartlarda anlaşılması halinde Sow kadroda tutulacak.

Mehmet Ekici'yi Trabzonspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna katan Fenerbahçe orta sahaya bir hücum oyuncusu daha transfer etmek istiyor. Sol ayaklı bir orta saha oyuncusuyla görüşen yönetim, kısa zaman içerisinde bu transferi de bitirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe bir diğer kiralık oyuncu Jeremain Lens'in durumu ise Sunderland ile yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek. Lens'in takımdan ayrılması halinde sağ kanada da takviye yapılacak. Yönetim bu konuda da B planı hazırlıklarına başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...