Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akil insanlar Başbakan Erdoğan'la son kez görüşecek

/ Kaynak: İHA
Akil insanlar Başbakan Erdoğan'la son kez görüşecek

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Erdoğan, Akil İnsanlar Heyeti'yle çarşamba günü bir araya gelecek. Son kez yapılacak toplantıda Erdoğan'a 7 ayrı rapor sunulacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de düzenlenen "Milli İradeye Saygı" mitinginde Akil İnsanlar Heyeti'yle çarşamba günü bir araya geleceğini duyurdu. Saat 14.00'te Dolmabahçe'de gerçekleşeceği öğrenilen görüşme, akil insanların son toplantısı olacak ve Başbakan Erdoğan'a yaklaşık 40-50 sayfadan oluşan 7 ayrı rapor sunulacak. nbsp;Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'deki "Milli İradeye Saygı" mitinginde Akil İnsanlar Heyeti ile gerçekleştireceği görüşmenin tarihini açıkladı. 26 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek olan görüşmede 62 akil insan, hazırladıkları 7 ayrı raporu Başbakan Erdoğan'a takdim edecek. Her coğrafi bölge için ayrı ayrı hazırlanan raporlar Kamu Düzeni ve Müsteşarlığı'nda toplandı. Müsteşarlık, 26 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te Dolmabahçe Ofisi'nde gerçekleşecek görüşme için akil insanları tek tek davet etti.
nbsp;Akil insanlar, 7 ayrı bölgede görüştükleri vatandaşların görüş ve önerilerini hazırladıkları raporlarda özetledi. Her biri 40-50 sayfalık olan 7 ayrı rapor, Dolmabahçe'deki toplantıda detaylı olarak Başbakan Erdoğan'a sözlü olarak da aktarılacak. Başbakan Erdoğan'a takdim edilen raporlardaki görüş ve önerileri dikkate alarak hükümetin çözüm sürecinde atacağı yeni adımlar belirlenecek. Raporlar ayrıca AK Parti'nin yetkili kurulları olan MYK ve MKYK'da da masaya yatırılacak. Diğer yandan ilk Bakanlar Kurulu toplantısında da raporlar yine detaylı şekilde ele alınacak.
nbsp;Dolmabahçe'de yapılacak olan toplantı, çözüm sürecinde kritik bir rol oynayan akil insanların görevleriyle ilgili son toplantıları olacak. Akiller ayrıca Başbakan Erdoğan ile de son kez bir araya gelecek. Başbakan Erdoğan'ın ise toplantıda Akil İnsanlar Heyeti'ne gösterdikleri gayret için teşekkür edeceği öğrenildi. Dolmabahçe'de gerçekleşecek olan toplantıda raporların detaylı olarak değerlendirileceği, bu sebepten dolayı toplantının ucu açık bir toplantı olarak planlandığı öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...