Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Simge Tertemiz solaryuma girdi, hastanelik oldu

Düzenleyen:
Simge Tertemiz solaryuma girdi, hastanelik oldu

MAGAZİN Haberleri

Manken ve oyuncu Simge Tertemiz, solaryumda olması gerektiğinden fazla kalınca haşlandı. Hastaneye kaldırılan Tertemiz, "Solaryum görevlisi uyardı ama dinlemedim" itirafında bulundu.

Önceki gün bir açılışta basın mensuplarıyla bir araya gelen Simge Tertemiz, üç hafta önce gittiği solaryumda fazla kalınca hastanelik olduğunu anlattı.

Ünlü manken ve oyuncu, "Gittiğim solaryumun lambaları yeni değişmişti. Görevli arkadaş aslında beni uyardı. 8 dakikadan fazla kalmamam gerektiğini söyledi. Ancak ben bir şey olmaz sandım ve 15 dakika solaryumda kalarak, tam manasıyla haşlandım” dedi.


Solaryumdan çıktıktan sonra fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Tertemiz, "Bir haftalık tedavi sürecinin ardından kendime gelebildim. 10 gün boyunca sokağa çıkamadım, işlerimi iptal ettim. Evde de ilaç tedavisinin yanı sıra kremlerle ve zeytin yağıyla tedavi sürecine destek olundu" ifadelerini kullandı.

"GEREĞİNDEN FAZLA KALMAYIN"

2004 Best Model of Turkey birinciliği, 2004 Best Model of The World dördüncülüğü bulunan, aynı zamanda çeşitli sinema filmlerinde rol alan Tertemiz, solaryuma girmek isteyenleri "Aman olması gerekenden daha uzun süre solaryumda kalmayın” diyerek uyardı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...