7 ilde 12 kişiye ByLock gözaltısı

Düzenleyen:
7 ilde 12 kişiye ByLock gözaltısı

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında "ByLock” kullandığı belirlenen polis, eş ve yakınlarına yönelik Elazığ merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, aralarında polis ve eşlerinin de bulunduğu 12 şüphelinin örgütün gizli iletişim ağı “ByLock”u kullandığını belirlendi. KOM ekipleri, bugün Elazığ merkezli, Ankara, Adana, Aksaray, Balıkesir, Çankırı ve Malatya illerinde eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda örgütlü bağlantılı olduğu iddia edilen açıkta bulunan ve ihraç edilen polislerle birlikte, eşleri ve yakınları gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek, ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...