Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtulmuş, Mihalgazi Belediye Başkanı Akgün’ü kabul etti

Düzenleyen:
Kurtulmuş, Mihalgazi Belediye Başkanı Akgün’ü kabul etti

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Eskişehir’in Mihalgazi İlçe Belediye Başkanı Zeynep Akgün’ü Çankaya Köşkü’ndeki makamında kabul etti.

Eskişehir’in Mihalgazi İlçe Belediye Başkanı Zeynep Akgün, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u ziyarete, yöresel kıyafetlerle geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtulmuş, Akgün’ün, Anadolu kadınının giydiği geleneksel kıyafetiyle belediye başkanlığını yürütmesinin, ülke için önemli bir kazanım olduğunu belirtti. 

Zeynep Akgün’ün, milletin oyunu alarak belediye başkanı olduğunu ve son derece başarılı bir şekilde hizmetlerini sürdürdüğünü dile getiren Kurtulmuş, "Hizmetlerinde üstün muvaffakiyetler diliyorum. Mihalgazi’de de unutulmaz hizmetler bırakacağına inanıyorum. Biz de her vesileyle kendisini ve oradaki çalışma arkadaşlarını destekleyeceğimizi ifade ediyoruz." diye konuştu.Millette ne varsa, millet ne düşünüyor, nasıl inanıyor, nasıl giyiniyorsa toplumsal hayatın içerisinde bunların hep var olmaya devam edeceğini vurgulayan Kurtulmuş, bunun, millet iradesine saygının gereği olduğunu söyledi.Kurtulmuş, Mihalgazi’deki bu uygulamanın da örnek olduğunu ifade etti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...