Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çavuşoğlu'ndan flaş açıklama

Düzenleyen:
Çavuşoğlu'ndan flaş açıklama

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin YPG'ye yaptığı silah desteği ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.Çavuşoğlu, "YPG'ye verilen her silah Türkiye'ye yönelik tehdittir. ABD yönetimi Türkiye'nin YPG tavrını iyi biliyor." dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan öne çıkan başlıklar

"Rakka yüzde 99 küsür orana Sunni Arap bir şehirdir. Suriye'nin ve Suriye içindeki şehirlerin geleceğini iyi planlamamız lazım. Suriye'nin toprak bütünlüğünü destekliyorsak ve Suriye'nin istikrarını önemsiyorsak, burada yanlış adımlar atmamamız lazım

ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye Demokratik Güçlerinin (SDG) Kürt unsurlarını teçhizatlandırmak üzere Savunma Bakanlığını yetkilendirmesine ilişkin, "YPG ve PKK ikisi de terör örgütüdür, hiçbir farkı yoktur. Sadece adı farklıdır ve bunların eline geçen her silah, Türkiye'ye yönelik bir tehdittir. Daha önce YPG'ye verilen silahların Türkiye'de PKK'nın elinde yakalandığını sizlerle de paylaşmıştık." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...