Esad'tan flaş istifa açıklaması

Düzenleyen:
Esad'tan flaş istifa açıklaması

DÜNYA Haberleri

Suriye rejim lideri Beşar Esad'tan flaş bir açıklama geldi. Katill Esad, yaptığı son açıklamada "Eğer iki yıl içinde Suriye'yi kurtaramazsam istifa ederim" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Şam’a ziyarette bulunan Lübnanlı bir heyet, rejim lideri Esad'la yapılan görüşmenin bir kısmını medya ile paylaştı. 

Tesnim haber Ajansı’nın haberine göre; Suriye'de milyonlarca insanın katili Beşar Esad, Lübnanlı heyet ile gerçekleştirdiği görüşmede şu ifadeleri kullandı: Sağlanan bütün ateşkeslerin geçici bir aşama olduğunu düşünmeyin. Suriye ordusu gücü ele geçirmiştir ve biz Hizbullah ve Rusya’nın desteğine sahibiz

"İSTİFA EDERİM"

Rejim lideri Esad aynı zamanda şu ifadelerde bulundu: Eğer iki yıl içerisinde Suriye’yi kurtarmazsam istifa edeceğim ama ben Suriye’nin kurtulacağına dair yüzde yüz garanti veriyorum. Müzakereler ve bunun gibi konulara bakmayın, Suriye’nin teröristlerden ve tekfircilerden kurtarılmasının gerçek planı, Suriye’nin bölgesel rolünün yeniden kazandırılmasıdır

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...