Samsun AK Parti mitingine hazırlanıyor

/ Kaynak: İHA
Samsun AK Parti mitingine hazırlanıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Genel Bakanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Samsun'da yapacağı 'Milli İradeye Saygı Mitingi' için hummalı bir çalışma var.

AK Parti Genel Bakanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Samsun'da yapacağı "Milli İradeye Saygı Mitingi" için hummalı bir çalışma var. nbsp;"Büyük Oyunu Bozmaya, Haydi, Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlenecek miting, cumartesi günü saat 17.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak. Meydan, AK Parti'nin yerel seçim kampanyasının 4. mitingi olan "Milli İradeye Saygı Mitingi"ne hazırlanıyor. Başbakan, 2 metre yükseklik ve 12 metre genişliğindeki platformdan halka hitap edecek. AK Parti Samsun il Başkanlığı tarafından yürütülen miting hazırlıklarında meydan süsleniyor. nbsp;Miting öncesi çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanlığı'nın tüm ayrıntıları düşünerek, hesap ederek çalıştığını söyledi. Miting alanına gelecek vatandaşların rahat giriş ve çıkışlarının sağlanması için çalışmalar yapıldığını söyleyen İl Başkanı Fuat Köktaş, "Görkemli bir miting olacağına inanıyoruz. Bugüne kadar Samsunlu hemşehrilerimizin tüm mitinglerde liderimiz, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığını biliyoruz. Yarın yapılacak olan mitingde de en yüksek katılımı göstererek yine aynı desteği sağlayacaklarına inanıyorum. Samsun, her yapılan mitingde, her girilen seçimde hiç bir zaman bizleri mahcup etmedi. Bu anlamda Samsunlu hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz, bu mitingde de bizleri yalnız bırakmayacaklarına canı gönülden inanıyoruz. Tüm Samsunlu hemşehrilerimizi miting alanına bekliyoruz" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...