Galatasaray yönetimini durduran kağıt!

Düzenleyen:
Galatasaray yönetimini durduran kağıt!

SPOR Haberleri

Tüm takıma para cezası veren Galatasaray yönetimini, bu kararını hemen işleme koymayacak. Yönetimi durduran asıl sebep ise, futbolcuların her ay borçsuzluk kağıdı imzalıyor olması...

Galatasaray yönetimi, tüm takıma verdiği para cezasını şu an hayata geçirmeyecek. Ligin kalan haftalarında oyuncuların performansını ve disiplin durumunu yakından inceleyecek sarı-kırmızılı yönetim, kötü sonuçların yaşanması ya da disiplinsiz tavırların görülmesi durumunda para cezasını uygulamaya koyacak.

Galatasaray yönetimini durduran asıl sebep ise, oyuncuların her ay borçsuzluk kağıdı imzalıyor olması. Galatasaray Kulübü, yaşanılan mali sıkıntılardan dolayı, birçok oyuncunun maaşlarını geriden gelerek ödüyor. Her ay oyuncular "Kulübün bizlere borcu yoktur" ifadesinin yer aldığı kağıdı imzalıyor. Bu belge imzalanmadığı takdirde yönetimin oyuncular tarafından FIFA’ya şikayet edilme riski var. Dolayısıyla yönetim, böylesine kritik bir süreçte oyuncuların maaşlarını geç öderken para cezasını da hemen hayata geçiremiyor. Galatasaraylı yetkililer, kulübe yüklü miktarda nakit para girişinin yapılması halinde cezaların tahsil edilebileceğini belirtiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...