8. kata iki makam odası

Düzenleyen:
8. kata iki makam odası

GÜNDEM Haberleri

AK Parti’de 3. Olağanüstü Kongre için son hazırlıklar yapılırken, bir yandan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Merkezi’ndeki makam odası için partinin 8. katındaki tadilat devam ediyor

İsmail Sonsuz ANKARA
AK Parti’de 3. Olağanüstü Kongre için son hazırlıklar yapılırken, bir yandan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Merkezi’ndeki makam odası için partinin 8. katındaki tadilat devam ediyor. Tadilat kapsamında AK Parti Genel Merkezi’nin 8. katında yer alan, Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı Genel Başkanlık makamının Cumhurbaşkanı Erdoğan için yenilendiği, Başbakan Yıldırım için ise 8. katta yeni bir makam odası yapıldığı belirtildi. Çalışmalar kapsamda Başbakan Yıldırım’ın danışmanlarından bazılarının odalarının başka yere taşındığı bildirilirken hem Cumhurbaşkanı’nın hem de Başbakan’ın makam odalarının sade olarak düzenlendiği belirtildi.  Erdoğan ve Yıldırım partiyle ilgili kararları bundan böyle 8. katta birlikte alacak. MKYK ve MYK toplantıları da yine bu katta yapılacak.  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...