Meyve suyu kutusunda uyuşturucu

Düzenleyen:
Meyve suyu kutusunda uyuşturucu

YAŞAM Haberleri

Malatya'da sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda meyve suyu kutusuna gizlenmiş 2 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 3 kişi tutuklandı

Malatya'da sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda meyve suyu kutusuna gizlenmiş 2 bin extacy hap ele geçirilirken, gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince, kent merkezinde "torbacı" tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda meyve suyu kutusuna gizlenmiş 2 bin adet extacy hap ele geçirildi. Aynı çalışma sırasında uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 2 kişi de gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde bir uyuşturucu hap ve 7 gram esrar ele geçirildi. "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak" suçundan gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, 2 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...