İbrahim Erkal'la ilgili son kararı eşi verecek

Düzenleyen:
İbrahim Erkal'la ilgili son kararı eşi verecek

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. Ancak kalbi atıyor ve hayati fonksiyonları makinaya bağlı çalışıyor. Eşi Filiz Akgün yaşam destek ünitesi fişinin çekilmesi için karar verecek.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi İbrahim Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleştiğini duyurdu. Bu açıklamadan sonra gözler İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'a döndü. Çünkü İbrahim Erkal 'tibben' ölmüş olsa da hala kalbi çalışıyor.

"KALP VE DİĞER ORGANLARI ÇALIŞIYOR"

Ümraniye Eğitim ve Araştırma'nın başhekimi Doç. Dr. Necdet Sağlam "İlgili hekimlerimiz tarafından yapılan değerlendirmede tıbbi beyin ölmünün gerçekleştiği tespit edildi. Kalp ve diğer organların yaşamsal fonksiyonları devam etmektedir. Yoğun bakım ünitemizde destek tedavisi sürdürülmektedir" demişti.

SON KARARI EŞİ VERECEK

Başhekimin açıklamasına göre İbrahim Erkal'ın kalp ve diğer organları çalışır durumda. İbrahim Erkal'ın yaşam destek ünitesinin fişinin çekilmesine eşi Filiz Akgün karar verecek. Beyin ölümü durumunda ailenin bu karara varması bekleniyor. Aile bu süreçte isterse İbrahim Erkal'ın organlarını bağışlayabilir de...

AÇIKLAMAYI GERİ ÇEKTİLER

İbrahim Erkal'ın sosyal medya hesabından 9 Mayıs'ta yayınlanan 'Değerli sanatçımız İbrahim Erkal tüm çabalara rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştur" açıklaması geri çekilmiş durumda. Onun yerine sitede hastanenin yaptığı 'beyin ölümü gerçekleşti' açıklaması yer alıyor. Bu da Filiz Akgün'ün henüz karar vermediği ve İbrahim Erkal'ın aletlere bağlı olarak yaşadığını gösteriyor.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...