Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süleyman Soylu talimat verdi, 81 ilde yeni uygulama başlatıldı!

Düzenleyen:
Süleyman Soylu talimat verdi, 81 ilde yeni uygulama başlatıldı!

GÜNDEM Haberleri

Türkiye genelinde belirlenen 897 okul çevresinde 9 bin 951 polisin katılımıyla "çocukların korunmasına yönelik denetim" gerçekleştiriliyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun  talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde 81  ilde okul çevrelerinde eş zamanlı olarak "çocukların korunmasına yönelik denetim  uygulaması" başlatıldı. "Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi" kapsamında bu yıl ikincisi  düzenlenen uygulamaya asayiş, çocuk, narkotik, terör, trafik, kaçakçılık ve  organize ile özel harekat birimlerinden 2 bin 725 ekipte görevli 9 bin 951  personel katılıyor.

Polis ekiplerince, çocukların huzur ve güven ortamında eğitimlerini  sürdürmeleri amacıyla çevresinde risk unsuru bulunduğu tespit edilen 897 okulun  yakınındaki parklar, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan  yerler, kahvehaneler, internet kafeler ve oyun salonları kontrol ediliyor.

Ayrıca, okul servis araçları ile şoförleri de "Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği" doğrultusunda denetleniyor.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un uygulamaya ilişkin anlık bilgi  alarak çalışmaları yakından takip ettiği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...