Banvit Orhun Ene ile yollarını ayırdı

/ Kaynak: CHA
Banvit Orhun Ene ile yollarını ayırdı

SPOR Haberleri  / CHA

Banvit Basketbol Kulübü'nde 4 sezondur başantrenörlük görevini yürüten Orhun Ene ile yollar ayrıldı.

Banvit Basketbol Kulübü'nde 4 sezondur başantrenörlük görevini yürüten Orhun Ene ile yollar ayrıldı. nbsp;Banvit A. Ş. ve Kulüp Yöneticileri ile Orhun Ene bugün öğle saatlerinde Banvit A. Ş. merkezinde bir araya gelerek konuyla ilgili karşılıklı sevgi ve saygı mesajları da içeren açıklamalar yaptılar. Yapılan açıklamada Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, şöyle konuştu: nbsp;"Hocamız Sayın Orhun Ene ile 4 sezondur süregelen başarı ve istikrar dolu birlikteliğimiz bugün itibariyle sona ermiştir. Sayın Ene'nin göreve başlamasından itibaren Kulübümüzün göstermiş olduğu gelişim ve performans, hem Banvit Ailesinin hem de basketbol kamuoyunun büyük takdirini kazanmıştır. Banvit'in kapısının hocamıza her zaman açık olacağını ve bu dostluk bağının bizim için çok özel olduğunu belirtmek isterim. Kendisine bundan sonraki spor yaşantısında başarılar diliyorum." nbsp;Banvit'te geçirdiği 4 sezonun kendisi için çok özel olduğunu belirten Orhun Ene, "Burada bulduğum mükemmel çalışma ortamının antrenörlük kariyerime çok olumlu etkileri oldu. Bu süre zarfında karşılıklı olarak maksimum faydayı sağladığımızı düşünüyorum." diyerek, şu ifadeleri kullandı:
"Hem ailevi sebepler hem de iki tarafın bir değişikliğe ihtiyacı olduğunu düşünmem nedeni ile bu birlikteliği şimdilik sonlandırıyoruz. 'Şimdilik' diyorum çünkü Banvit'i sadece bir işyeri olarak değil ailem gibi görüyorum. Görener Ailesi'ne, Özkan Kılıç'a, Turgay Çataloluk'a ve diğer tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Banvit Basketbol Kulübü bu istikrarlı yapısı ile önümüzdeki dönemde şimdiye kadar elde ettiklerinden daha büyük başarılara imza atacaktır."
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...