Türkiye hazırlıklarını tamamladı

/ Kaynak: AA
Türkiye hazırlıklarını tamamladı

SPOR Haberleri  / AA

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası C Grubu'ndaki ilk maçında yarın El Salvador ile karşılaşacak olan Türkiye, hazırlıklarını tamamladı.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası C Grubu'ndaki ilk maçında yarın El Salvador ile karşılaşacak olan Türkiye, hazırlıklarını tamamladı. nbsp;Karşılaşmanın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda son antrenmanını gerçekleştiren milliler, daha sonra maç saatini beklemeye başladı. Basın mensuplarına açık tutulan antrenmanın ilk 15 dakikasında ısınma hareketleri yapan milliler, yaklaşık 45 dakika antrenman yaptı. nbsp;Trabzon'da son yapılan 2 antrenmanda sağ üst adalesindeki sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Hakan Çalhanoğlu'nun da katılımıyla tüm futbolcular antrenmanda yer aldı. nbsp;Yarın saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Brezilyalı hakem Sandro Ricci yönetecek. Ricci'nin yardımcılıklarını Alessandro Rocha ve Emerson De Carvalho yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Stephane Lannoy olacak.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...