17. Akdeniz Oyunları, tekvandoda madalyalar verildi

/ Kaynak: AA
17. Akdeniz Oyunları, tekvandoda madalyalar verildi

SPOR Haberleri  / AA

17. Akdeniz Oyunları'nda ilk gün sonunda tamamlanan kadınlar 49 ve 57 kilo ile erkeklerde artı 80 kilo tekvando müsabakalarında, dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

17. Akdeniz Oyunları'nda ilk gün sonunda tamamlanan kadınlar 49 ve 57 kilo ile erkeklerde artı 80 kilo tekvando müsabakalarında, dereceye giren sporculara madalyaları verildi. nbsp;17. Akdeniz Oyunları'nda ilk gün sonunda tamamlanan kadınlar 49 ve 57 kilo ile erkeklerde artı 80 kilo tekvando müsabakalarında, dereceye giren sporculara madalyaları verildi. nbsp;Edip Buran Spor Salonu'ndaki müsabakaların ardından düzenlenen madalya töreninde dereceye giren sporculara madalya ve hediyeleri, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Yıldız, Dünya Tekvando Federasyonu Asbaşkanı General Ahmed Fouly tarafından verildi. nbsp;İlk gün sonunda dereceye giren sporcular ve ülkeleri şöyle:Erkekler artı 80 kilo:


1- Ali Sarı (Türkiye)


2- Alexandros Nikolaidis (Yunanistan)


3- Leonardo Basile (İtalya)


3- Vanja Babic (Sırbistan)


Kadınlar 49 kilo:


1- Nour Abdelsalam (Mısır)


2- Rukiye Yıldırım (Türkiye)


3- Ana Petrusic (Slovenya)


3- Kyriaki Kouttouki (Güney Kıbrıs Rum Kesimi)


Kadınlar 57 kilo:


1- Eva Calvo Gomez (İspanya)


2- Hatice İlgün (Türkiye)


3- Lamyaa Bekkali (Fas)


3- Andrea Paoli ( Lübnan)
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...