Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'da hazırlıklar devam ediyor

/ Kaynak: CHA
Bursaspor'da hazırlıklar devam ediyor

SPOR Haberleri  / CHA

Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Özlüce Tesisleri'nde antrenman gerçekleştirdi.

Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Özlüce Tesisleri'nde antrenman gerçekleştirdi. nbsp;Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Antrenmana izinli olan yabancı futbolcular Pablo Batalla, Sebastian Pinto, Fernando Belluschi ve Scott Carson ile Akdeniz Olimpiyatları Milli Takımı'nda yer alan genç oyuncular Mustafa Acun, Ozan Tufan ve Süheyl Çetin katılmadı. nbsp;Antrenmanın ilk etabında kondisyona dayalı bir çalışma yapıldı. Teknik Direktör Hikmet Karaman, antrenmanın ikinci yarısında ise sezonu erken açan genç oyuncuları gruptan ayırarak yarı sahada çift kale maç yaptırdı. Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı çift antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek. nbsp;
KAPTAN İBRAHİM'E SÜRPRİZ PASTA
Bu arada, Bursaspor'un kaptanı İbrahim Öztürk, 32. yaş gününü antrenmanın ardından takım arkadaşları ile birlikte kutladı. Öztürk'e pastasını Teknik Direktör Hikmet Karaman ikram etti. Daha sonra teknik heyet ve futbolcuların tebriklerini kabul eden kaptan, arkadaşlarına teşekkür etti.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...