Trabzonspor'dan Bajic atağı

Trabzonspor'dan Bajic atağı

SPOR Haberleri

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, G.Saray’ın da ilgilendiği Bajic’i gündemine aldı. Yanal’ın da onay verdiği golcü oyuncu için takas formülü de masada duruyor

Sezona forvet sıkıntısı ile giren ve devre arasında Hugo Rodallega'yı kadrosuna katan Trabzonspor, bir golcü oyuncu daha transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Villarreal'de forma giyen Soldado'nun ismi uzun süredir gündeminde olan bordo-mavili ekipte tanıdık bir isim listeye girdi; Riad Bajic… Trabzonspor'un ilgilendiği Bosnalı oyuncu için teknik direktör Ersun Yanal'ın, "Gelişime açık ve fırsatçı bir golcü" şeklinde rapor sunduğu bildirilirken, Galatasaray'ın da oyuncuyla flört etmesi nedeniyle Konyaspor'un yüksek bonservis ücreti talep etmesi bekleniyor. Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro seviyelerinde olan ve 2018 Mayıs'a kadar mukavelesi bulunan oyuncu için Karadeniz temsilcisinin Konyaspor'a takas önerisinde de bulunabileceği kulislerde konuşuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...