Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'a Durica'dan kötü haber

Trabzonspor'a Durica'dan kötü haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor dün Adanaspor maçı hazırlıklarını neşeli anların yaşandığı idmanla sürdürürken, teknik ekibe Jan Durica'dan kötü haber geldi.

Belinde ağrılar bulunan Slovak oyuncunun kas spazmı geçirdiği bildirildi. Ersun Yanal, Adana maçında Durica'yı oynatamaması durumunda Uğur Demirok'un da cezalı olması nedeniyle savunmada Medjani-Mustafa Akbaş ikilisine görev vermesi bekleniyor

Ersun Yanal'a tam destek
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Gençağa Meriç, son 2 haftada aldıkları sonuçların ardından eleştirilen teknik direktörleri Ersun Yanal'a haksızlık yapıldığını söyledi. Kaybedilen puanları yol kazası olarak değerlendiren Meriç, "Üst üste galibiyetler alarak buralara gelmiştik. Puan kayıplarını bir kaza olarak değerlendiriyoruz. Ligi en iyi seviyede bitirip Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Ersun hocamızın performansına kimse bir şey söyleyemez. Sonuna kadar da arkasındayız" yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...