Piyasaya sahte para süren zanlılara suçüstü

/ Kaynak: CHA
Piyasaya sahte para süren zanlılara suçüstü

YAŞAM Haberleri  / CHA

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde piyasaya sahte para sürmeye çalıştıkları öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerle birlikte 10 bin TL'lik sahte banknotlar ele geçirildi.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde piyasaya sahte para sürmeye çalıştıkları öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerle birlikte 10 bin TL'lik sahte banknotlar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine alış veriş yaparak piyasaya sahte para sürmek istedikleri iddia edilen R.S. ve R.Ş.'ye suçüstü yaptı. Şüphelilerin üzerinde ve araçlarındaki zula bölümlerinde 10 bin TL'lik sahte 10 TL ve 50 TL'lik banknotlar bulundu. nbsp;Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgularında benzer suçlardan kayıtlarının olduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklandı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...