Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Podolski'nin yerine iki aday var

Düzenleyen:
Podolski'nin yerine iki aday var

SPOR Haberleri

Galatasaray, sezon sonu kulüpten ayrılacak olan Podolski'nin yerine Negredo ya da Martinez'den birini alacak.

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray’da, golcü arayışları doğrultusunda artık 2 isim ön plana çıktı.

Sarı-Kırmızılılar, Çin’de Evergrande forması giyen Jackson Martinez ile İngiltere’de Middlesbrough için ter döken Alvaro Negredo’dan biri transfer edilecek.

YA NEGREDO YA MARTİNEZ
Galatasaray yönetimi, sezon sonu Podolski'nin ayrılacak olmasından dolayı forvet hattında oluşacak boşluğu Negredo ya da Martinez'den birisiyle doldurmayı planlıyor.

31 yaşındaki Negredo’nun bonservisi Valencia’da, kiralık sözleşmesi bitince sezon sonunda ülkesi İspanya’ya dönecek. 1.86 boyundaki sol ayaklı futbolcunun bu sezon 10 golü var. Jackson Martinez de Çin’de mutlu değil ve Avrupa’ya geri dönüş yapmak istiyor. 30 yaşındaki Kolombiyalı golcüyle ilgili en büyük sıkıntı ise sık sık yaşadığı sakatlıklar.

DURSUN ÖZBEK TRANSFER SİNYALİNİ VERDİ
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün Şansal Büyüka’nın konuğu olduğu programda Negredo ve Martinez ile ilgili gelen soruya önce kaçamak yanıt verirken; "Yalanlamadığınıza göre bu haberleri doğruluyorsunuz" değerlendirmesi üzerine ise "Sizin dediğiniz gibi olsun" karşılığını verdi.

Cenk Ergün'ün yurt dışında bulunduğunu belirten Dursun Özbek, yıldız futbolcu transferi yapacaklarını da belirtmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...