Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BMW’nin efsanesi geri dönüyor

Düzenleyen:
BMW’nin efsanesi geri dönüyor

T-Otomobil Haberleri

BMW’nin 1999 yılından sonra üretimini durdurduğu 8 serisi, yeniden küllerinden doğmaya hazırlanıyor. 18 Yıl sonra şirketin CEO’su tarafından yapılan açıklamaya göre araç, firmanın en tepe seviye otomobili olacak.

Alman otomotiv devi BMW, 1989 ile 1999 yılları arasında üretimini yaptığı BMW 8 serisini yeniden gün yüzüne çıkarmayı planlıyor. Firmanın en üst segment otomobili olan araç, başarısız bir serüvenden sonra üretimi durdurulmuştu. Fakat 18 yıl aradan sonra BMW’nin bu lüks aracı yeniden küllerinden doğmaya hazırlanıyor.

Aracın müjdesini ise BMW’nin CEO’su Harald Krüger, yaptığı açıklama ile tüm meraklılarına verdi. İlk üretimde Coupe versiyonu ile çıkacak araç, spor bir havaya bürünecek. Lakin belirtilene göre araç yine üst segment bir yapıya da sahip olacak. Yani kullanıcılarına bu yeni araç, hem sportif havayı hem de lüks konforu bir arada sunacak.

BMW’nin efsanesi geri dönüyor

Ayrıca şirketin CEO’su Krüger araç için “BMW 8 Coupe serisi, lüks ve spor coupe geleneğimizle üretilerek, rüyaları süsleyecek en özel araçlardan biri haline getirildi. 8 Coupe serisi, lüks segmentteki liderlik iddiamızı destekleyecek. Bugün size arabanın, gerçek bir lüks spor coupe arabası olacağını söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Son olarak yapılan araştırmalar neticesinde lüksü ve sporu bir araya getiren BMW’nin üst segment aracı, ciddi bir fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. Aracın yurt dışı muhtemel fiyatının 150 bin Euro olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...