İstanbul Küçükçekmece'de hareketli saatler

Düzenleyen:
İstanbul Küçükçekmece'de hareketli saatler

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü DHKP-C'nin sözde üst düzey isimlerinin de aralarında bulunduğu teröristlerin ele geçirildiği bölgede hareketli saatler yaşandı. Polisten kaçan iki şüpheli güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

İstanbul, Küçükçekmece'de bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, görgü tanıklarının ifadelerine göre lüks otomobilde bulunan iki şüpheli, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Etraftaki otomobillere çarparak kaza yapan şüpheliler aracı terk etti. Başka bir aracın yanına ellerindeki çantayı bırakan şüphelilerden biri kıskıvrak ele geçirilirken, kaçan diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

İstanbul Küçükçekmece'de hareketli saatler

Şüpheliyle birlikte ele geçirilen çantadan çok sayıda makineli tüfek ve silahlara ait mühimmat ele geçirildiği ifade ediliyor.

Şüphelilerin terör bağlantısı araştırılırken güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

AYNI BÖLGEDE BİR TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Geçen hafta aynı bölgede bir hücre evine düzenlenen baskında "teslim ol" çağrısına ateşle karşılık veren DHKP-C üyesi Sıla Abalay, çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirilmiş, iki DHKP-C'li terörist de yakalanmıştı. Ele geçirilen teröristler arasında DHKP-C'nin sözde üst düzey yöneticisinin de bulunduğu bildirilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...