Galatasaray'da seçim heyecanı

- Güncelleme:
Galatasaray'da seçim heyecanı

GÜNDEM Haberleri

Galatasaray 97. Dönem yönetimini seçmeye hazırlanıyor. 16. Olağanüstü Genel Kurulu'na imza atacak sarı kırmızılıların başkanı Ünal Aysal, tek aday olarak girdiği seçimde 3 yıl için yeniden görev isteyecek.

Galatasaray 97. Dönem yönetimini seçmeye hazırlanıyor. 16. Olağanüstü Genel Kurulu'na imza atacak sarı kırmızılıların başkanı Ünal Aysal, tek aday olarak girdiği seçimde 3 yıl için yeniden görev isteyecek. nbsp;Galatasaray Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı yarın yapılacak. Aysal'ın tek aday olarak seçime girdiği genel kurulda, 8 bin 901 aktif üyeden kaydı açık ve aidatları ödenmiş 6 bin 585'inin oy kullanma hakkına sahip olduğu duyuruldu. Üyeler, 12 sandıkta oy kullanacak. nbsp;Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda yeni yönetimini seçmeye hazırlanan Galatasaray, aynı zamanda 16. Olağanüstü seçimini gerçekleştirecek. Galatasaray Kulübü'nün 34. Başkanı olarak 14 Mayıs 2011 tarihinde olağanüstü seçimli genel kurulda göreve gelen Ünal Aysal, 3 yıl için seçilen ilk başkan olma özelliği taşımasına karşın, geride kalan 2 yılın ardından kendi kararıyla tekrar sandığa gitti. Yeni dönemde de başkanlık görevini 3 yıl sürdürmek için üyelerden oy isteyecek Aysal'ın, özellikle kurumsallaşma yönünde önemli adımlar atması bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...