Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ'ye himmet iddianamesinde şok eden Arif Erdem detayı!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
FETÖ'ye himmet iddianamesinde şok eden Arif Erdem detayı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağlayıp örgüt adına himmet topladıkları ve kurdukları şirketlerde usulsüzlük yaptıkları gerekçesiyle Boydak Holding ve Kaynak Holding eski yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 137 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, firari olduğu için dosyası ayrılan şüphelilerden birinin de eski futbolcu Arif Erdem olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu  savcılarından İsmet Bozkurt tarafından hazırlanan 121 sayfalık iddianamede,  FETÖ/PDY'nin futbol yapılanması davası kapsamında yargılanan firari sanık eski  futbolcu ve teknik adam Arif Erdem'e ilişkin bilgiler de yer aldı.

Erdem'le birlikte 204 şüphelinin dosyalarının, şüphelilerin firari  olmaları veya bulunamamaları nedeniyle ayrıldığı bilgisi verilen iddianamede,  Erdem'in, şüphelilerden Muharrem Atmaca'dan 2015 yılının Temmuz ayında bir  işlemle 999 bin 99 lira tutarında havale aldığı aktarıldı.

İddianamede, firari şüpheli Arif Erdem'in ayrıca FETÖ'nün şifreli  haberleşme programı ByLock kullandığı, kullanma sıklığının mavi renk (az görüşme)  olduğu ve Dünya Pazarlama AŞ ortakları ile şüpheli para transferi yapan kişiler  arasında bulunduğu belirtildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...