Mersin'de Gezi Parkı eylemlerine 2 gözaltı

/ Kaynak: AA
Mersin'de Gezi Parkı eylemlerine 2 gözaltı

YAŞAM Haberleri  / AA

Mersin'de Taksim Gezi Parkı olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş yapmak isteyen gruba polsi müdahale etti, 2 kişi gözaltına alındı.

Mersin'de Taksim Gezi Parkı olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş yapmak isteyen grupla polis arasında çıkan arbedede 2 kişi gözaltına alındı. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Pozcu PTT önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, buradan Forum Mersin Alışveriş Merkezi'ne yürümek istedi. Guruba nbsp;polis izin vermeyince bazı eylemcilerle polis arasında arbede çıktı. Grubun arasında elinde su tabancası bulunan bir eylemciyi polis gözaltına aldı. Farklı bir caddeden yürüyüşe geçmek isteyen eylemcilerle polis arasında çıkan arbede de bir kişi gözaltına alındı. Daha sonra eylemcilerle onları küçük gruplara bölerek dağıtmak isteyen polis arasında anlaşma sağlandı ve eylemciler slogan atmadan Forum Mersin Alışveriş Merkezi önüne geldi. Burada bir süre slogan atan eylemcilerin büyük bir bölümü dağıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...