Zokora'nın parası Gökdeniz'den

/ Kaynak: İHA
Zokora'nın parası Gökdeniz'den

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Kulübü'nün, daha önce alacakları için FIFA'ya başvuran Fildişili Didier Zokora'nın 375 bin eurosunu Gökdeniz ödedi.

Trabzonspor Kulübü'nün, daha önce alacakları için FIFA'ya başvuran Fildişili Didier Zokora'nın 375 bin eurosunu dün 17.00'ye kadar yatırması gerekiyordu. nbsp;Bu paranın yatırılmaması durumunda futbolcu hem serbest kalacak hem de ileriye dönük 4 milyon euro para talep edebilecekti. Durumun önemini duyan nbsp;bordo-mavili eski futbolcu Gökdeniz Karadeniz, kulüp hesabına 500 bin dolar para yatırdı. Öte yandan, Zokora'yı Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımı istediği, yıllık 1.6 milyon euro kazanan Fildişili futbolcunun, Al Hilal'den daha fazla kazanacağı için bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, Rubin Kazan'da futbol oynayan eski futbolcuları Gökdeniz'den övgü ile bahsedildi. Yapılan açıklamada, "Kulübümüze takım kaptanı ve futbolcu nbsp;olarak uzun dönem başarıyla emek veren oyuncumuz Gökdeniz Karadeniz, örnek bir tavır sergiledi. Gökdeniz, kulübümüze 500 bin dolarlık ekonomik katkıda bulundu. Trabzonspor'un kendisine kattığı değerlerin parayla ölçülemeyeceğini ifade eden ve böylesine örnek bir tavır sergileyen oyuncumuzu kutluyor, kendisine teşekkür ediyoruz" denildi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...