Sulama kanalına düşen genci suni teneffüsle kurtardı

Düzenleyen:
Sulama kanalına düşen genci suni teneffüsle kurtardı

YAŞAM Haberleri

​Adana’da yüzmek için girdiği sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren genç, bir vatandaşın suni teneffüs yapması ile kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan gencin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, Sarıçam ilçesine bağlı 6230. Sokak'ta bulunan sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre, 15-16 yaşlarında kimliği belirlenemeyen bir genç sıcak havada yüzmek için sulama kanalına girdi. Suyun akıntısına kapılan genç 6233. Sokak'ta bulunan kanala kadar geldi. Bünyamin Dağlı isimli vatandaş sulama kanalının dibinde boğulan genci görünce kanala atlayıp genci çıkararak suni teneffüs ile hayata döndürdü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise durumu polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulans, genci Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Basın mensuplarına açıklama yapan Dağlı, “Çocuğu suda görünce kirveme telefonu, cüzdanı verip kıyafetlerimle kanala atladım. Çıkartınca da kanaldan suni teneffüs ile kurtardım. Kızım Acil Tıp Teknisyeni ondan dolayı suni teneffüs yapmayı biliyordum” dedi. 
Sulama kanalına düşen genci suni teneffüsle kurtardı
Kimliği öğrenilemeyen gencin yoğun bakıma kaldırıldığı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...