Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadriye Gündeş cinayetinde flaş gelişme! Babası ve amcası...

Düzenleyen:
Kadriye Gündeş cinayetinde flaş gelişme! Babası ve amcası...

YAŞAM Haberleri

İzmir’in Bayındır ilçesinde Ağustos 2016’dan bu yana kayıp olan genç kız Kadriye Gündeş’in annesi, babası ve amcası jandarma tarafından gözaltına alındı. Öldüğü iddia edilen 2 aylık hamile Kadriye’nin mezarı ise hala bulunamadı.

Edinilen bilgiye göre, Bayındır’da Ağustos 2016’dan bu yana kayıp olan Kadriye Gündeş’in babası ve amcası tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Baba Ercan Gündeş, anne Necla Gündeş ve amca Ergün Gündeş ile ismi açıklanmayan bir şahıs daha jandarma tarafından gözaltına alındı. Yukarı Furunlu Mahallesi'nde bir arazide gömülü olduğu iddia edilen Kadriye’nin mezarını bu sabah Bayındır Cumhuriyet Başsavcısı ve yetkililerle olay yerine giden annesi de gösteremedi. Arazide bir süre dolanan anne Necla Gündeş, yetkililere kafasının karışık olduğunu ifade etti.

2 aylık hamileydi
İddiaya göre, geçen sene av tüfeğiyle intihar eden 65 yaşındaki mahalle bakkalı Mehmet Liv’in cesedi Kadriye’nin en son görüldüğü yere yakın bir yerde bulunmuş ve genç kızla ilişkisi olduğu öne sürülmüştü. 25 Ağustos’ta, iki kardeşiyle evden çıkan Kadriye Gündeş, evlerinin yaklaşık 100 metre ilerisinde bulunan demiryolu yakınlarına geldiğinde kardeşlerini eve göndermiş ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Güvenlik güçlerine kızlarının kayıp olduğunu bildiren aile, ulusal bir televizyon kanalında bir programa katılmış ve Kadriye, Türkiye’nin dört bir yanında aranmaya başlamıştı. Genç kızın ortadan kaybolmadan bir süre önce annesi tarafından karın ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastanede yapılan tahlil ve testleri sonucunda iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...