Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2000'lerdeki en kötü Kadıköy performansı!

Düzenleyen:
2000'lerdeki en kötü Kadıköy performansı!

SPOR Haberleri

Antalyaspor'a 1-0 yenilerek önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynama şansı neredeyse kalmayan Fenerbahçe, önceki yıllarda kalesi haline getirdiği Kadıköy’de yaptığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Antalyaspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe bu sezon Kadıköy'de yaptığı puan kayıplarıyla son yıllardaki en kötü iç saha performansını sergiliyor.

16 MAÇTA 19 PUAN KAYBETTİ
Ülker Arena'da 16 lig maçına çıkan sarı lacivertliler, söz konusu maçlarda 19 puan kaybetti. Ligin alt sırasında yer alan Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor ve Adanaspor gibi takımlarla iç sahada berabere kalan Dick Advocaat’ın öğrencileri, 16 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Kadıköy'deki 17 lig maçında yenilgi yüzü görmemiş ve sadece 3 karşılaşmada berabere kalmıştı.

Sarı lacivertliler 2000 yılından sonraki en kötü iç saha performansını 2002-2003 sezonunda göstermişti. Sezonu 6. sırada tamamlayan Fenerbahçe, Kadıköy'de oynadığı 17 lig maçında 16 puan kaybetmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...