Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Metroya anne eli değerse

Düzenleyen:
Metroya anne eli değerse

YAŞAM Haberleri

İBB Metro İstanbul, İstanbul Hacıosman-Yenikapı Metro Hattı'nda Anneler Günü nedeniyle sıradışı bir organizasyona imza attı.

'Anne Eli Değerse' adlı projeyle metro istasyonundan başlayarak metrodaki sefer yapan vagonlara araçlara kadar süslemeler yapıldı. Tiyatro oyuncusu Esin Karakaya'nın oynadığı anne karakteri, sefer yapan trende ve istasyonlarda mini skeçlerle Anneler Günü sıradışı bir etkinliğe dönüştürüldü. 

Metroya anne eli değerse

Vatman koltuğuna oturan tiyatro oyuncusu Esin Karakaya, çocukların da bulunduğu metro yolcularına anons yaparak uyarılarda bulundu. Metroda annelerimizden her gün duyduğumuz sözlerinin yer aldığı afişler, metroyu kullanan vatandaşlar tarafından tebessümle karşılandı. Anneler Günü için yapılan etkinliği beğenen yolcular, İBB Metro İstanbul, yetkililerine teşekkür etti. Yolcular cep telefonlarıyla metrodaki o anları hatıra olarak kaydetti. 

Metroya anne eli değerse

İBB Metro İstanbul Genel Müdürü Kasım Kutlu, ise cennetin annelerin ayaklarının altında olduğunu ve annelerin bir gün değil her gün başlarının tacı olduğunu belirtti. Kutlu, çekirdek aile olgusunun yerine büyük annelerinde içinde olduğu büyük ailelerin gençler için gelecek için çok değerli olduğunu söyledi. Kutlu, eski geleneklerimizde olduğu gibi büyük aile tablosunun unutulmaması gerektiğini belirtti. 

Metroya anne eli değerse

Tüm annelerin anneler gününü kutlayan İBB Metro İstanbul Genel Müdürü Kasım Kutlu, 'Metroya Anne Eli Değerse' projesinde anne karakterini canlandıran ünlü tiyatrocu Esin Karakaya'ya teşekkür ederek tüm anneler adına çiçek takdiminde bulundu.

Metroya anne eli değerse

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...