Manisa'da büyük yangın

Düzenleyen:
Manisa'da büyük yangın

GÜNDEM Haberleri

Manisa Spil Dağı eteklerinde bulunan belediye çöplüğünde yangın çıktı. Yangına 15 itfaiye aracı, 1 arazöz ve 1 helikopter ile müdahale ediliyor. Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Spil Dağı eteklerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi çöplüğünde yangın çıktı.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Spil Dağı eteklerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi çöplüğünde yangın çıktı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile Manisa Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yangına karadan ve havadan müdahale edildi.

Manisa'da büyük yangın

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, havanın rüzgarlı olmasının müdahaleyi zorlaştırdığını söyledi.

Çıkan yangının rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdüğünü kaydeden Gül, çöplüğün bitişiğindeki ormanlık alana alevlerin sıçramaması için orman yangın söndürme ekipleriyle birlikte müdahale edildiğini belirtti.

Manisa'da büyük yangın

Gül, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 3 yıldır yangın çıkmıyordu, hava rüzgarlı, ekiplerimizle müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyoruz. Yangın orta bölümde çıkmış. Çöpün döküldüğü alanda statik elektrik meydana gelmiş ve yangın öyle başlamış sanırım. Yaklaşık 15 itfaiye aracı ve 1 iş makinesi ile 1 arazöz ve 1 helikopter ile yangına müdahale ediyoruz. İlçelerimizden de tedbir amaçlı takviye ekipler istedik. Yangını kontrol altına almaya çalışıyoruz." 

Manisa'da büyük yangın

AFAD İl Müdürü Bekir Şen de yangın bölgesine gelerek incelemede bulundu. 

Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi ise çıkan yangının mahalleyi tedirgin ettiğini söyledi.

Manisa'da büyük yangın
Manisa'da büyük yangın
Manisa'da büyük yangın

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...