Savunma sırası Fenerbahçe'de

Savunma sırası Fenerbahçe'de

SPOR Haberleri

3 Temmuz sürecindeki en kritik virajda Beşiktaş'tan sonra savunma sırası Fenerbahçe'ye geldi.

UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerden oluşan heyet dün İsviçre'ye gitti. Sarı-lacivertliler, Nyon'da gerçekleştirilecek toplantıda Başkan Aziz Yıldırım'ın da yer alacağı bir heyet ile temsil edilecek. F.Bahçe Kulübü'nü duruşmalı toplantıda Almanya'nın hukuk bürolarından Martens ile kulübün yönetim kurulu üyesi avukat Deniz Tolga Aytöre ve avukat Ayhan Çopuroğlu savunacak.
YILDIRIM ÇOK RAHAT
Aziz Yıldırım'ın Cenevre'ye gelişinde havaalanında oldukça rahat tavırlar sergilemesi dikkatlerden kaçmadı. UEFA, şike soruşturması çerçevesinde F.Bahçe Kulübü'nü "doğrudan veya dolaylı olarak maç sonucuna etki edecek eylemde bulunduğu" gerekçesiyle gelecek 2 sezon UEFA müsabakalarından men istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk etmişti. Ayrıca 5 yönetici için de hak mahrumiyeti cezası isteniyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...