Ünal Aysal, 'Farfan'ı istiyoruz'

Ünal Aysal, 'Farfan'ı istiyoruz'

SPOR Haberleri

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulunurken, Schalke'nin Perulu yıldızıyla ilgili ciddi mesafe aldıklarını söyledi.

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, seçim öncesi Lig TV'de katıldığı canlı yayında transfer listesini açıkladı. Farfan, Kerim Frei, Gökhan İnler, Arda Turan, Felipe Melo, Carlinhos'la ilgilendiklerini açıklayan Aysal'ın öne çıkan sözleri şöyle: "Melo ve Carlinhos'ta düğmeye bastığımız anda transfer biter. Farfan ile ilgileniyoruz. Bu konuda ciddi bir mesafe aldık. Riera'yı illa göndermek istiyoruz diye bir şey yok. Kontratı var ve kalacağını düşünüyorum. Elmander konusunda bir sıkıntı çıkmaz. Bizim Elmander'e kulüp aramamızın sebebi başka kulüplerin yararlanmasını istiyoruz. Amrabat'ı kiralık olarak yollamam. Burak'la ilgili yazılı bir teklif yok. Umut Bulut'u şu veya bu şekilde camiaya kazandırmak istiyoruz."
ARDA'YI GÖNLÜMÜZDEN SİLMEDİK
"Gökhan İnler ile hoca ilgili. Ancak başka isimler de var. Kontenjana takılıyoruz. Kerim Frei ile ilgileniyoruz. Ben Sneijder'in ayrılacağına ihtimal vermiyorum. Kamptan sonra daha iyi bir Sneijder izleyeceğiz. Quaresma ilgi alanımızda değil. Arda'yı gönlümüzden silmedik. Döneceği yer yine G.Saray. Drogba oynayabildiği kadar oynar. Oynamak istemediği vakit teknik kadro içerisinde ona bir çıkış bulurum. Muslera çok başarılı bir sezon geçirdi. İnşallah uzun süre G.Saray'da kalır. Ancak bizi rakam olarak zorlarlarsa düşünmek zorunda kalırız. Basketbolda da takviye yapacağız. Vassilis Spanoulis ve Zaza Pachulia isimleri gündemimizde. Euroleague'de hedeflerimiz var. İlk 8'in içerisinde olmak istiyoruz."
FATiH nbsp;TERİM'İN GÖZDESİ

Kanat oyuncusu konusunda sıkıntı yaşayan Fatih Terim, Schalke maçlarında hayran kaldığı Farfan'ın transferini çok istiyor. Bir süredir Farfan için nabız yoklayan sarı-kırmızılılar, Schalke ile pazarlık masasına oturmuş ve Alman temsilcisinden 8 milyon euro cevabını almıştı. Schalke'den indirim bekleyen Cimbom, TFF'nin yabancı konusundaki kararını revize edip etmeyeceğine göre hareket edecek.
"Terim başarısız olursa gider"
Fatih Terim'in Florya'da kimseye ihtiyacı olmadığını belirten Ünal Aysal, "Fatih Hoca Florya'yı kurumsallaştırıyor. Bir sene daha sözleşmesi var. Başarılı olduğu takdirde sözleşmesinin 3 sene daha uzamasına kesin gözüyle bakabiliriz. Ciddi bir başarısızlık olursa hoca da gidebilir ancak bu tip bir şeyin olacağını aklımdan dahi geçirmiyorum" ifadelerini kullandı.
"Yıldırım 'şikeci' deyince..."
Ünal Aysal, F.Bahçe ile aralarında yaşanan problemlerle ilgili, "Biz Aziz Yıldırım ile çok iyi bir ilişki içinde başladık. 3 Temmuz'dan 1 hafta sonra 'En büyük şikeci G.Saray' dedikten sonra ipler koptu. Biz her zaman savunma yaptık. Suçlama yapmadık. Kulüpteki açıklamaları bizde başkan yapar. Benim Aziz Yıldırım ile veya kimse ile en ufak bir sorunum yok" dedi.


Cimbom'da nbsp;seçim günü
Olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında bugün 97. dönem yönetimini seçmeye hazırlanan G.Saray, aynı zamanda 16. olağanüstü seçimini nbsp;gerçekleştirecek. G.Saray'ın nbsp;34. başkanı Ünal Aysal, tek aday olarak girdiği nbsp;seçimde 3 yıl için nbsp;yeniden görev nbsp;isteyecek.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...