Midibüs şoförünün son sözleri 'Bittik' olmuş

Düzenleyen:
Midibüs şoförünün son sözleri 'Bittik' olmuş

YAŞAM Haberleri

Muğla'da 24 kişinin hayatını kaybettiği kazada uçuruma devrilen yolcu midibüsünün şoförü Sertbaş, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. Kazadan yaralı kurtulan şoförün eşini hastanede ziyaret eden eniştesi Karataş, Sertbaş'ın, eşine en son "Bittik" dediğini belirtti.

Muğla'da 24 kişinin hayatını kaybettiği kazada uçuruma  devrilen yolcu midibüsünün şoförü Armağan Sertbaş için İzmir'in Buca ilçesinde  cenaze töreni düzenlendi.Anneler Günü dolayısıyla Buca'dan Marmaris'e giderken kullandığı  midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 24 kişiden Sertbaş'ın (33)  cenazesi, yakınları tarafından Buca Kaynaklar Mezarlığı'ndan alınarak Kaynaklar  Merkez Camisi'ne getirildi.

Cenazeye midibüs şoförünün babası Şakir Sertbaş, yakınları ile İzmir  Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği ve çok sayıda vatandaş katıldı.Sertbaş'ın cenazesi, namazın ardından Kaynaklar Mahallesi  Mezarlığı'nda toprağa verildi.Muğla'da 24 kişinin hayatını kaybettiği kazada uçuruma  devrilen yolcu midibüsünün şoförü Armağan Sertbaş için İzmir'in Buca ilçesinde  cenaze töreni düzenlendi.

Anneler Günü dolayısıyla Buca'dan Marmaris'e giderken kullandığı  midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 24 kişiden Sertbaş'ın (33)  cenazesi, yakınları tarafından Buca Kaynaklar Mezarlığı'ndan alınarak Kaynaklar  Merkez Camisi'ne getirildi.Cenazeye midibüs şoförünün babası Şakir Sertbaş, yakınları ile İzmir  Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği ve çok sayıda vatandaş katıldı.Sertbaş'ın cenazesi, namazın ardından Kaynaklar Mahallesi  Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...