Vali'den CHP'li eylemciye, 'Senden izin mi alacağım' VİDEO

Vali'den CHP'li eylemciye, 'Senden izin mi alacağım' VİDEO

GÜNDEM Haberleri

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 'Biz direnişi burada yapıyoruz. Burada niye pilav dağıtıyorsunuz' diyen CHP'li kadın meclis üyesine 'Polise pilav dağıtmak için senden izin mi alacağım' diyerek tepki gösterdi.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Gezi Parkı'na destek vermek için sokağa dökülen vatandaşların güvenliğini sağlamak için gece-gündüz demeden çalışan çevik kuvvet polisi ve vatandaşlarla Atatürk Parkı'nda bir araya geldi. Vali Coş, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ile birlikte Atatürk Parkı'nda bir süre gezdi. Coş, vatandaş ve polis ile sohbet etti. Bu sırada Vali Coş'un yanına gelen Çukurova Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Feray Özyazgan, "Sayın valim. Burada ne etkinliği yapıyorsunuz. Biz vatandaşız da memurları görünce şaşırdık" dedi. Vali Coş, "Etkinlik filan değil" deyince Özyazgan, "Tavuklu pilav dağıtıldığı söylendi" diye karşılık verdi. Özyazgan, "Biraz tuhaf geldi, çünkü eylem yapılan yerde, polisleri çevik kuvveti, görünce" diyerek konuşmasını sürdürünce Vali Coş, "Hanımefendi burası eylem yapılan yer mi? Burası park hanımefendi" dedi. "Sadece size soruyorum. Burada niye pilav dağıtılıyor?" diyen Özyazgan'a Vali Coş, "Polise pilav dağıtmak için senden izin mi alacağım" diyerek tepki gösterdi.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...