Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çaykur Rizespor'a iki yabancı kaleci birden

/ Kaynak: İHA
Çaykur Rizespor'a iki yabancı kaleci birden

SPOR Haberleri  / İHA

Çaykur Rizespor iyi bir yerli kaleci bulamaması durumunda iki yabancı hakkını kaleci için kullanacak.

Çaykur Rizespor iyi bir yerli kaleci bulamaması durumunda iki yabancı hakkını kaleci için kullanacak. nbsp;Çaykur Rizespor'un tecrübeli teknik direktörü Rıza Çalımbay, yönetimle beraber transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirterek "En önemli mevkilerimizin başında gelen kale de sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Bunun için arayışlarımız görüşmelerimiz sürüyor. Yeni sezonda yeni bir kadro oluşturma çabasını içinde olduklarını ifade eden Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay "Yönetimimize sunduğumuz listede çok iyi takip ettiğimiz kaleciler var. Zaten iyi iki kaleci, çok iyi bir stoper, çok iyi bir orta saha ve çok iyi bir forvete para harcamamamız gerekiyor. Bunu transfer komitemize de ilettik. Onlarda bu düşüncemize katılarak bunu için çalışmaları başlattılar. Kale için ilk terciğimiz Mariusz Pawelek oldu. Başarılı kaleci Pawelek'in Türkiye'yi tanıması, Türkçe'yi bilmesi, referanslarının da iyi olması, bizim için önemli bir etkendi. Aslında hedefimiz yerli bir kaleci bulmaktı. Şu an Pawelek ismi üzerinde duruyoruz. Olmasa başka çok iyi bir kaleci almamız şart. Bizim ikinci kalecimizde birinciyle aynı ayarda olması gerekli. Yerli kaleci konusunda Volkan Babacan'ı almak istedik. Ama çok para istedikleri için yönetim haklı olarak tercih etmedi. Yerli kaleci de bakıyoruz, bulamasak yönetim bize söz verdi en iyi yabancı kaleciyi alacağız. Kale bizim için en önemli yerlerden biri. Bunun için işimizi sağlama almak istiyoruz" diye konuştu.
nbsp;"BİZ GÖREVE RİZESPOR'U UEFA'DA OYNATMAK İÇİN GELDİK"
nbsp;Çaykur Rizespor taraftarının şuan sabırsızlıkla transferleri merak ettiğini bildiklerini belirten Çalımbay "Transfer piyasası yeni isim duyduğu zaman anormal bir şekilde yükseliyor. Bugün söylediğimiz futbolcu ismi yarın transferini yapamazsak taraftarlardan farklı bir tepki oluşabilir. Bu yüzden kesin bitmeden futbolcu ismi vermek istemiyoruz. Biliyorsunuz benden önce Mustafa hoca vardı. Mustafa hoca buraya çok büyük bir bütçe istedi. Taraftarımız sakın düşünmesin ki, kulüp o bütçeyi karşılayamadı ve kulüp daha küçük düşünüyor. Bu düşünce herkesin kafasından geçebilir. Hedef olmayan bir yerde bizim de işimiz olmaz. Biz buraya düşmeye gelmedik. Biz UEFA' ya ilk yediye oynamaya geldik. Onun için herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor. Taraftarımız merak etmesin biz en iyisini yapmaya çalışacağız. Bizim istediğimiz futbolcular alındığı taktirde çok iyi şeyler başaracağız. Eğer alınmasa o zaman bizim için problem olur ama mücadeleyi bırakacak değiliz. Sonuna kadar buradayız, söz verdik eğer söylediğimiz oyuncular alınırsa bizim için hiç bir problem olmaz. Biz her türlü tedbirimizi aldık ve çok güzel bir kadro yaptık. İnşallah yönetimimizde onları bize kazandırabilirse o zaman top bizde olur" şeklinde konuştu.
nbsp;Oyun mantalitelerinde kendi evinde kolay kolay puan kaybetmeyen bir takım oluşturmak istediklerini vurgulayan Çalımbay "Kendi sahanda yenilmeyi kabullenemiyorum. Yenilmemek içinde elimizden geleni yapacağız. Bizim çalışmayı düşündüğümüz futbolcular genç ve tecrübeli oyuncular. Bu sezonu düşünerek transfer yapmıyoruz. Önümüzdeki seneyi de düşünüyoruz. Belki yönetim bu yıl çok harcama yapacak ama seneye rahat edeceğiz. Bizim amacımız Rize'den ayrılsak bile geride çok iyi oyuncular bırakarak ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...