Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe için İsviçre'de tam sayfa ilan

Fenerbahçe için İsviçre'de tam sayfa ilan

SPOR Haberleri

Avrupalı futbolseverlerin yeni oluşturduğu 'Futboluma Dokunma Platformu' UEFA'ya böyle seslendi, 'Fenerbahçe'nin masumiyetini kabul edin'.

'Futboluma Dokunma Platformu', İsviçre'nin en çok okunan ve itibar gören gazetelerinden Neue Zürher Zeitung'a tam sayfa ilan verdi. Fenerbahçe 'nin suçsuz olduğunu öne süren platform, "Ey UEFA çalışanları. Futboluma dokunma. Fenerbahçe suçsuzdur. Fenerbahçe'nin masumiyetini kabul edin. Futbolu bırak masum kalsın. Sadece futbolun yanında olun" şeklinde seslerini duyurmaya çalıştılar. nbsp; Oluşumda sadece Fenerbahçelilerin değil, Avrupa genelindeki Galatasaray , Beşiktaş , Trabzonspor ve diğer takımları tutan futbolseverlerin de bulunduğu belirtildi. Futbola müdahale edilmemesi gerektiği vurgulanırken, UEFA'nın çoğu zaman beklentilerin tersine kararlar aldığı, çoğu zaman da kulüpleri birbirine düşürdüğü ve lobisi kuvvetli ülkeleri kolladığı savunuldu.

nbsp;

Fenerbahçe için İsviçre'de tam sayfa ilan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...