Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Renault grubuna siber saldırı

Düzenleyen:
Renault grubuna siber saldırı

Ekonomi Haberleri

Fransız otomobil üreticisi Renault'un siber saldırıya hedef olması nedeniyle Bursa Fabrikası'nda cumartesi günü tedbir amaçlı durdurulan üretim, bu sabah itibarıyla tekrar başladı.

Fransız otomobil üreticisi Renault'un siber saldırıya hedef olması nedeniyle Bursa Fabrikası'nda cumartesi günü tedbir amaçlı durdurulan üretim, bu sabah itibarıyla tekrar başladı. Renault Bursa Fabrikası'ndan alınan bilgiye göre, dünya genelinde etkili olan zararlı yazılım "WanaCrypt0r 2.0 Saldırısı"na hedef olunması nedeniyle Renault'un çok sayıda fabrikasında olduğu gibi Bursa Fabrikası'nda da cumartesi günü üretim durduruldu.

Cumartesi günü tedbir amaçlı durdurulduğunu, pazar günü ise normalde üretimin yapılmadığını belirten yetkililer, bugün sabah itibarıyla üretime tekrar başlandığını bildirdi. Uzman ekiplerin çalışmaları sonucu durumun kontrol altına alındığını ifade eden yetkililer, bu konuya ilişkin çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...