Aras Kargo'yu 17.5 milyona aldı 6 katı fiyatla sattı

- Güncelleme:
Aras Kargo'yu 17.5 milyona aldı 6 katı fiyatla sattı

Ekonomi Haberleri

İş Girişim Sermayesi, 3 yıl önce 17.5 milyon liraya satın aldığı Aras Kargo'nun yüzde 20 hissesini 100 milyon TL karşılığında satmak için Austria Post ile anlaştı.

İş Girişim Sermayesi, 3 yıl önce 17.5 milyon liraya satın aldığı Aras Kargo'nun yüzde 20 hissesini 100 milyon TL karşılığında satmak için Austria Post ile anlaştı. İş Girişim böylece üç yıl içinde alım satımdan 6 kat para kazanmış olacak. İş Girişim Sermayesi Genel Müdürü Murat Özgen, Avrupa'da en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan Austria Post'un, Türkiye pazarına girmek için Aras Kargo'yu tercih ettiğini belirterek, "Aras Kargo'nun büyüme sürecine katkıda bulunduğumuzu düşünüyoruz. Payımızı Aras Kargo'nun bir sonraki aşamaya yolculuğunda sahip olduğu vizyonu ve gücü ile desteklemeye devam edecek olan Austria Post'a devretmekten memnuniyet duyuyoruz" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...