Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'li vekil kaza yaptı

AK Parti'li vekil kaza yaptı

GÜNDEM Haberleri

AK Parti heyetinin Muş ziyareti sonrası Ağrı'ya gittikleri sırada meydana gelen kazada, İstanbul Milletvekili İdris Güllüce yaralandı.

AK Parti heyetinin Muş ziyareti sonrası Ağrı'ya gittikleri sırada meydana gelen kazada, İstanbul Milletvekili İdris Güllüce yaralandı. Kaza, Muş-Bitlis karayolu üzerinde bulunan Kültür Merkezi önünde meydana geldi. Muş'tan Ağrı'ya giden konvoyda bulunan İstanbul Milletvekili İdris Güllüce'in içerisinde bulunduğu otomobile, konvoyda bulunan bir araç arkadan çarptı. Kazada yaralanan Güllüce, konvoydaki bir araçla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı öğrenen Muş Valisi Vedat Büyükersoy ile Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, hastaneye giderek milletvekiline geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Burada yapılan tedavinin ardından kısa bir açıklama yapan Güllüce, hafif yaralandığını, önemli bir durumun olmadığını belirtti. Milletvekili Güllüce'ye müdahale eden Opr. Dr. Ömer Özgür Yıldız da milletvekilinin sağlık durumunun iyi olduğunu, yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...