Galatasaray, Celtic'in yıldızına göz dikti

Galatasaray, Celtic'in yıldızına göz dikti

SPOR Haberleri

İngiltere basınında çıkan haberlerde Galatasaray'ın orta saha transferi için adayları arasında Celtic'in yıldızı Victor Wanyama'nın da olduğu ileri sürüldü.

Galatasaray'ın, İskoçya Premier Ligi'nde Celtic formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Victor Wanyama'yı yakın takibe aldığı iddia edildi. Ada basınında çıkan haberlerde, İngiltere Premier Lig ekipleri Southampton ve Cardiff City'nin de renklerine bağlamak için yoğun uğraş verdiği Celtic'in yıldız oyuncusu Wanyama için sarı kırmızılı takımın da devreye girmeye hazırlandığı ifade edildi. nbsp;Celtic'in 21 yaşındaki orta sahanın bonservisini vermek için 10 milyon sterlin talep ettiği belirtilirken, İskoçya kulübünün böyle bir teklifi reddetme olasılığının çok zayıf bir ihtimal olduğu öğrenildi.
Celtic, Victor Wanyama'yı 2011 yılında 900 bin sterlin gibi uygun bir ücret karşılığında Belçika ekibi Beerschot'tan aldı. Kenyalı orta saha oyuncusunun 2 sezon içerisinde göstermiş olduğu gelişim sonrasında, Avrupa kulüpleri, Wanyama için Glasgow kulübünün kapısını aşındırmaya başladı. nbsp;İngiltere Premier Lig ekipleri Southampton ve Cardiff City mevcut transfer bütçeleri ile Wanyama'yı kadrolarına katma yarışında bir adım önde gözükseler de, Stoke City, Newcastle United, Liverpool ve Galatasaray'ın da genç oyuncunun durumu hakkında bilgi almaya devam ettiği öne sürüldü. (SPORX)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...