Vincent Aboubakar: Ben buradan memnunum, kararı başkan verecek

Düzenleyen:
Vincent Aboubakar: Ben buradan memnunum, kararı başkan verecek

SPOR Haberleri

Bursaspor maçında gol atan Aboubakar, maç sonundaki açıklamasında, "Ben burada olmaktan memnunum, kararı verecek olan başkanımız." diyerek mesajını verdi.

Beşiktaş'ın Bursaspor'u 2-0 yendiği maçta, takımının ikinci golünü atan Vincent Aboubakar karşılaşmanın ardından kısa bir değerlendirme yaptı. Vincent Aboubakar şampiyonluk mücadelesini değerlendirirken, transferiyle ilgili de kısa bir açıklama yaptı.
İşte Vincent Aboubakar'ın maç sonundaki açıklamaları...

"KARARI BAŞKAN VERECEK"

''Önce şampiyon olmamız gerekiyor. Ben memnunum, taraftarlarımızı memnun etmeye çalşıyorum. Kararı verecek olan başkanımız.''

"KONSANTRE OLMAMIZ GEREK"

''3 maçın 3'ü de zor geçecek. Doğru tavırla bu 3 maça konsantre olmamız lazım. Oyunun akışını sekteye uğratan bir durumdu. Sakin kalmayı başardık, negatif bir ortam oluşturmaya çalıştılar. Biz ciddi kaldık ve konsantrasyonumuzu yüksek tuttuk. Kimin kiminle oynadığı önemli değil, önemli olan takımın menfaatleri.''

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...