"Şampiyonluk konuşmak için daha erken"

Düzenleyen:
"Şampiyonluk konuşmak için daha erken"

SPOR Haberleri

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2-0’lık Bursaspor galibiyeti sonrası, "Şampiyonluk konuşmak için daha erken" dedi.

Beşiktaş’ın İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. "İhtiyacımız olan bir galibiyetti" diyen Çebi, "Zorlu bir maç ve dönemeçti. Daha işimiz var. Şampiyonluk konuşmak için daha erken. Böyle konuşulmasını tasvip etmiyorum. Önümüzde 3 tane önemli maç var. O maçları da kazanmak zorundayız. Hayırlısı olsun. Bundan sonra Bursaspor’a başarılar diliyorum" diye konuştu.

"TARTIŞILACAK BİR ŞEY YOK"

Atmosfer ve hakemin kararları ile alakalı sorulan soruya Çebi, şu cevabı verdi:

"Tartışılacak bir şey yok. 2-0 galip geldik. Skoru aldık evimize gidiyoruz. Bırakın da bunun tadını çıkartalım" diye cevapladı.

"ÖTEKİLERDEN FAZLA GOL ATARSA GOL KRALI OLUR"

Cenk Tosun’un gol krallığına yarıştığı ile alakalı soruya Çebi, "Ötekilerde futbolcu. Yarışıyorlar. Ötekilerden fazla atarsa gol kralı olabilir, atamazsa olamaz" şeklinde cevapladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...