Londra'da 'duran adam' eylemi

Londra'da 'duran adam' eylemi

GÜNDEM Haberleri

Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek veren Erdem Gündüz'ün başlattığı 'Duran adam' adı verilen sessiz eyleme, İngiltere'de de destek verildi.

Türkiye'de devam eden Duran Adam eylemleri kısa sürede yayılırken dün Londra'da bir grup Türk de İngiltere Parlamentosu'nun önünde hareketsiz eylem yaptı. Sosyal medyadan örgütlenerek toplanan yaklaşık 50 kişi, dün saat 18.00'den itibaren nöbetleşerek parlamento önünde sessiz eyleme başladı. Sessizce bekleyenlerin bir kısmı Türk bayrağı, bazıları ise Gezi Parkı'na polisin müdahalesini protesto eden İngilizce pankartlar taşıdı. Bazıları ise gaz maskesi takarak ve penguen kılığında eylemlerine devam ettirdi. nbsp;Parlamento çevresinden geçenler de hareketsiz duran eylemcileri dikkatlice izlerken bir bölümü de fotoğraf çekti. Londra'da Duran Adam protestosu akşam 22.00'ye kadar devam etti. (DHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...